Nyheter

Vad är nytt om Melodifestivalen? Här samlar vi nyheter från flera källor så du kan följa senaste nytt om mello online. Har du nått att tipsa om? Vill du skriva nått om mello? Få din röst hörd – allt som relaterar till melodifestivalen är välkommet och du får givetvis länk till din facebook eller blogg. Mejla oss genom kontaktsidan längst ned!

Ukraina får böter efter Eurovision

EBU vill att Ukraina ska böta för senaste Eurovision song contest, då värdlandet nekade ryska Julia Samojlova inresa.

Via:: SVT

Har du en vinnarlåt på gång till Melodifestivalen 2018?

Efter ytterligare en fin placering i Eurovision Song Contest blickar Melodifestivalredaktionen framåt mot nästa års tävling. Sveriges Television har härmed nöjet att bjuda in till Melodifestivalen 2018. Den 1 september öppnar tävlingen för uppladdning av låtar.

Via:: SVT

Alla finalister i Eurovision song contest 2017

Det blev final för Robin Bengtsson och bidraget I can’t go on i Kiev, Ukraina. Här är alla bidragen som gick till final i den första och den andra semifinalen av Eurovision song contest 2017.

Via:: SVT

Lite extra kilon?
Vinn biljetter till finalen!
Du kan vinna biljetter till finalen i melodifestivalen! Läs mer om tävlingen här och ta chansen du också! Läs mer här nu!
Melodfestivalen erbjudanden!
Betway erbjuder... Spela på att valfri artist kvalificerar från någon av de fyra deltävlingarna eller från Andra chansen, och om artisten du väljer inte kvalificerar sig direkt till finalen ger vi pengarna tillbaka som ett gratisspel upp till 250 kr. Besök Betway här och läs mer!
Rösta här!
Ska du följa Mello i år?
Nelly har fina kläder!
Köp melodifestivalen album!

Här nedan kan du köpa album med populära melodifestivalen bidrag. Kolla in!

 
Rapportera online med Jobbtimmar