Vinn biljetter till finalen i Melodifestivalen!

Kolla hit alla mellofans!

Vi har fått reda på en tävling man inte får missa om man vill ta chansen att komma in på finalen i Melodifestivalen helt gratis! Läs vidare och ta del i tävlingen du också! Men det är klart, gör du det inte är det större chans för oss att vinna så… Jaja, vi gratulerar dig gärna om just du vinner ändå!

Det är den trevliga spelsidan Gala som kör denna tävling. Den är både för nya och existerande spelare hos dem så alla har en chans. De lottar ut finalbiljetter till Melodifestivalen, plus exklusiv VIP-entré till efterfesten med mingel med deltagarna!

Så här beskriver Gala tävlingen:

För att ta del av kampanjen ombeds spelare att logga in på sitt konto och anmäla sig till tävlingen mellan 16 februari – 1 mars. Varje måndag utses en ny vinnare. Bland alla som anmäler sig till tävlingen lottar vi ut 4 biljetter (parkett, sektion P39) till finalen i Melodifestivalen, som hålls på Friends Arena i Stockholm den 14 mars, 2015. Vi paketerar biljetterna (utan extra kostnad) med transfer samt VIP-entré till efterfesten på Café Opera.

Var med och ta chansen du med – klicka här för att gå till tävlingens sida hos Gala!

Vår sida för melodifestivalen är uppe och kommer fyllas på med information och nyheter allt eftersom. Här finner ni även spelsajter där ni kan spela på melodifestivalen odds.
Till melodifestivalen 2015: KLICKA HÄR.

Viktig info!

Du måste vara 18 år och äldre för att spela online!
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller.
Lite extra kilon?
Melodfestivalen erbjudanden!
Betway erbjuder... Spela på att valfri artist kvalificerar från någon av de fyra deltävlingarna eller från Andra chansen, och om artisten du väljer inte kvalificerar sig direkt till finalen ger vi pengarna tillbaka som ett gratisspel upp till 250 kr. Besök Betway här och läs mer!
Rösta här!