Spelsajter – recensioner över bra oddssidor

Det finns rätt många spelsidor på nätet idag. Här nedan har vi valt ut fem av de bästa sidorna där du kan spela på mello. Har du vad som krävs för att lista ut vem som vinner nästa tävling. Visa dina polare vem som kan det här med melodifestivalen.

Om du inte spelat på en spelsajt innan fungerar det så här i korta drag:

Man måste vara minst 18 år. Du går till sidan nedan och klickar på Registrera nytt konto eller liknande. Du får sedan välja hur mycket pengar du vill sätta in på ditt konto. Utifrån den bonus du får kan det vara bra att sätta in så mycket du får så du får så mycket bonus som möjligt. Sedan går du till sport/oddssidan och letar efter antingen Melodifestivalen eller Specialare. Ibland läggs tävlingar, val och andra stora händelser under Specialare. Du väljer sedan den du önskar sätta odds på och hur mycket du vill satsa och placerar ditt odds. Sen är det bara att hålla tummarna!

1. Exclusivebet – 1500 kr bonus!

Vår partner för odds till sajten. ExclusiveBet är enkel och har bra odds. Relativt ny i Sverige men blir mer och mer upptäckt. 1500 kr bonus ger dem förstaplatsen och dig mest bonus.

Läs hela recensionen här! | Besök dem direkt här.

superlenny2. SuperLenny

SuperLenny är rätt ny på spelfronten. Men med en fräsch och fin sajt och bra starterbjudande för dig får de andraplatsen. Du hittar odds på melodifestivalen under Specialare…

Läs hela recensionen här! | Besök dem direkt här.

betsson3. Betsson

Har varit med länge och kan det här med odds. Med bra Live-odds och svensk snabb sida ger Betsson dig en utmärkt spelupplevelse. Här får du också 1000 kr bonus.

Läs hela recensionen här! | Besök dem direkt här.

betway4. Betway

Också Betway är en av de stora kända spelföretagen. Här har du odds på mycket och givetvis Mello 🙂 Dock är bonusen mindre än de övriga så det ger dem 5-plats. För dig som spelare är sidan bra och givetvis på svenska.

Läs hela recensionen här! | Besök dem direkt här.

Vår sida för melodifestivalen är uppe och kommer fyllas på med information och nyheter allt eftersom. Här finner ni även spelsajter där ni kan spela på melodifestivalen odds.
Till melodifestivalen 2015: KLICKA HÄR.

Viktig info!

Du måste vara 18 år och äldre för att spela online!
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller.
Lite extra kilon?
Melodfestivalen erbjudanden!
Betway erbjuder... Spela på att valfri artist kvalificerar från någon av de fyra deltävlingarna eller från Andra chansen, och om artisten du väljer inte kvalificerar sig direkt till finalen ger vi pengarna tillbaka som ett gratisspel upp till 250 kr. Besök Betway här och läs mer!
Rösta här!